Почти всички затворници от две руски изправителни колонии, който са

...
Почти всички затворници от две руски изправителни колонии, който са
Коментари Харесай

Почти всички затворници, доведени от частната компания "Вагнер" в Украйна, са били избити от украинците

Почти всички пандизчии от две съветски изправителни колонии, който са били рекрутирани от частната военна компания " Вагнер " с цел да водят война в Украйна, са починали. Това оповестява съветският Телеграм канал " Важни истории ". По данни на изданието, става дума за към 200 души.

На процедура всички рекрутирани, с цел да учистват в експанзията в Украйна пандизчии от ИК-6 " Обухово " (изправителна колония № 6) в Санкт Петербург, са били премахнати в Украйна, оповестява изданието като се базира на диалози с техните родственици. Пак по техни дании, живи са останали единствено двама - единият е в кома, а другият е изгубил и двата си крайници.

Източник на изданието от ИК-7 " Панковка " (изправителна колония " Панковка " във Велики Новгород) е разказал, че съвсем всички пандизчии, които са били ангажирани от ЧВК " Вагнер " да се бият в Украйна, също за починали.

Участието на пандизчии във войната в Украйна бе доказано неотдавна и от съветската агитация. По ТВ " Россия 1 " бе показан откъс от предаването " Бесогон ТВ ", в което Никита Михалков споделя за " героичен " починалия на 14 юли в Украйна пандизчия от ИК-7 " Яблоневка " в Санкт Петербург Константин Тулинов. Според изданието, криминалът Тулинов е бил опрощение посмъртно, а на роднините му са изплатени полагащите им се пари при положение на неговата гибел.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР