Почти всички сме чували историите за това как са станали

...
Почти всички сме чували историите за това как са станали
Коментари Харесай

От боядисване на улици до участие в Мондиал 2018 г.

Почти всички сме чували историите за това по какъв начин са станали футболисти Кристиано Роналдо, Луис Суарес, Франк Рибери и доста други известни имена. Какво знаем обаче за Габриел Жезус?

Това, което множеството хора в действителност са чели или чували за него е, че е състезател на Манчестър Сити. Мнозина знаят и че бразилецът стартира своята професионална кариера в Палмейрас. През 2015 година способства за продобиване на Купата на Бразилия. В края на сезона е определен за Играч на годината, а тимът му печели купата за първи път от 22 години.

На малко хора обаче е известна една детайлност от живота на Габриел Жезус. Стана ясно, че по време на Световното състезание по футбол през 2014 година той в действителност е прекарвал огромна част от времето си в боядисване на улиците на Бразилия, като част от трескавата подготовка преди шампионата.

Публикация, споделена от Gabriel Jesus (@dejesusoficial) на Май 29, 2017 в 7:05 PDT

Четири години по-късно на Мондиал 2018 година младият гений ще взе участие в него като част от Бразилския народен тим. Колко доста могат да се трансформират нещата за четири години, в случай че си твърдоглав, вярваш с себе си и се бориш за триумф.

Pintando a rua para a copa de 2014 pic.twitter.com/U5tjOATgNY
— Gabriel Jesus (@gabrieljesus33) 30 май 2017 година

Междувременно бразилската легенда Зико предсказа, че 20-годишният Габриел Жезус би могъл да се трансформира в един от най-големите играчи в света.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР