Почти всички сме били там или сме го виждали да

...
Почти всички сме били там или сме го виждали да
Коментари Харесай

Защо сексът за една нощ никога не си струва?

Почти всички сме били там или сме го виждали да се проектира на телевизионния екран. Приготвяте се за излизане, оживени сте, отивате на бар и се чувствате уверени. След това хващате окото на съответен мъж. Роклята ви го кара да се главозамайва, а очите му ви омекват капачките.
Приближава се и предлага да ви купи пиво. Може би танцувате цяла нощ дружно или ще стоите на бара и ще говорите с часове.
Но вие не желаете заниманието да свършва дотук.
Как приключва тази занимателна вечер всякога? Със секс за една нощ.
Въпреки че може да имате огромни илюзии по отношение на връзките за една нощ, действителността е, че те в никакъв случай не са красиви и рядко са запаметяващи се. Тези нощи нормално се случват, тъй като или сте прекомерно пияни, с цел да вземате рационални решения, или сте прекомерно млади и глупави, с цел да разберете изцяло по какъв начин вашите решения могат да ви повлияят по-късно.
В последна сметка, не обмисляте полово излъчени заболявания, бременност или всички други тежки последствия, които могат да трансформират живота ви вечно.
Ето истината за секса за една нощ, която не се демонстрира във филмите - в никакъв случай повече няма да видите този човек и също по този начин в никакъв случай няма да се чувствате по същия метод към него след довечера.
Може да го видите да върви по улицата един ден, само че няма да желаете да говорите.
Може да го погледнете право в очите, само че няма да може даже да се усмихнете. Ще се срамувате от всичко, което сте създали с него и ще се борите даже да кажете „ здравей “. Или може би ще желаете да компенсирате тази една разхвърляна нощ.
Но да започнете изначало след връзка за една нощ е едно от най-трудните неща на света.
Помня връзката си за една нощ даже след толкоз време. Не беше красиво. Започна като почтено подвеждане. Тогава нещата се разгорещиха и напрегнаха и преди да се усетя, всичко просто се случи.
След като актът завърши, ние се посмяхме малко. Още на идната заран обаче... всичко беше друго.
Никой от нас не се почувства по същия метод, както предходната вечер, и колкото повече си мислехме за събитията, които ни доведоха до там, толкоз по-зле се чувствахме и двамата.
Сексът за една нощ е може би едно от най-лошите прекарвания. Той не е занимателен и с течение на времето се трансформира в нищо повече от отрицателен спомен.
Ако отидете на бар, купете си пиво и се забавлявайте. Ако желаете да отидете на дискотека и да танцувате, танцувайте цяла нощ. Ако желаете да се запознаете с нови хора и да създадете няколко другари от нощта или да получите нечий номер, това също е добре.
Каквото и да вършиме обаче, не правете секс за една нощ.
Не си коства да съжалявате.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР