Почти всички разбраха, че Господ не е българин. България е

...
Почти всички разбраха, че Господ не е българин. България е
Коментари Харесай

Боян Чуков: Вече почти всички разбраха, че Господ не е българин

Почти всички схванаха, че Господ не е българин. България е с единия крайник в бездната. Нямаме право и този път още веднъж да се надяваме на „ шанс “. Така разяснява предизборната обстановка у нас анализаторът Боян Чуков. Той признава, че е погнусен от следващите подмолни игри и лъжливи обещания и счита, че българският вътрешнополитически живот е навлезъл в своя разпадащ се и „ пошъл интервал “. 

SafeNews разгласява истинския му и безкомптомисен коментар без редакторска интервенция:

Българският вътрешнополитически живот навлезе в своя разпадащ се и „ пошъл интервал “. Почти всичко е просташко, двулично, меркантилно и от етична позиция прекомерно низко. На моменти и непоносимо мерзко. Идеологията на много партии е унифицирана и се назовава „ мадам дьо Помпадур “. Последната е изключително наложителна за еднократно финансирани от олигарси партийни планове вид „ парламентарен трошляк “ в необятния коловоз „ ляво-център-дясно “. Бекхенд или форхенд? Няма значение, значим е политическият или някакъв различен кяр. Важна е подмолната игра.

Точно с тази „ идеология “ затънахме до шия в тресавището, в което сме сега.

Стари и втръснали физиономии още веднъж ще размахат рециклирани или санирани предизборни стратегии и ще се кълнат, че този път ще се борят за щастието на бедните. За следващ ще повтарят, че „ ние няма да ви излъжем “. Този път! Електоратът нормално не помни, че тъкмо тези остарели физиономии го лъжат години наред. Но това си е за негова сметка. Много евентуално гласоподавателите откакто видят физиономиите на подредените в партийните листи ще създадат своя финален избор. Предизборните диспути в медиите ще стават с потреблението на нищо незначещи клишета и размахване на евроатлантическия „ боздуган “. Лакърдиите „ национално достолепие “, „ народен суверенитет “ и „ българска държавност “ няма да са изпълнени с съответно наличие. Водопадът от гръмки сказуеми и прилагателни няма да може да убеди всеки мислещ българин.

Номерът, че е належащо да бъдат включени единствено младежи също не върви.

Политическа партия включи преди към две години най-вече младежи, които окрадоха страната за негативно време, по-бързо даже и от тези преди тях „ остарели физиономии “. Българска социалистическа партия има неповторим късмет да освежи своите листи с нови физиономии. Възможност, която ще даде избран късмет на политическата групировка да живне, да пречупи наследената отрицателна електорална наклонност. Да се изтръгне от бизнес прегръдката, в която бе попаднала, а не е изключено и още веднъж да попадне. Всичко зависи от новото управление на Позитано-20 и от Народно събрание на Българска социалистическа партия в края на тази седмица. България е с единия крайник в бездната. Нямаме право и този път още веднъж да се надяваме на „ шанс “. Почти всички схванаха, че Господ не е българин.

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Снимка: Телеграм

Още вести четете в: Коментари, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР