Почти всички очаквани смартфони за 2017 година са вече представени.

...
Почти всички очаквани смартфони за 2017 година са вече представени.
Коментари Харесай

Топ-10 на най-популярните смартфони в началото на месец октомври

Почти всички предстоящи смарт телефони за 2017 година са към този момент показани. До края на година се чака анонса на Гугъл Pixel 2, Pixel 2 XL, Ultra Pixel, както и на Huawei Mate 10 и Mate 10 Pro. Но към този момент те няма по какъв начин да окажат въздействие на седмичната топ-класация, формирана от GSMArena.
Тази седмица всичко радикално се промени, тъй като заемащият първото място iPhone X слезе на трета позиция и отстъпи мястото си на флагман с Android, който може още в този момент да бъде свободно закупен.



Според новата ранглиста, на първо място в седмичния топ-10 е Samsung Galaxy Note 8 , който се смята за най-съвършения към сегашен ден Android смарт телефон – най-съвременен екран, най-хубавия процесор и други.



Веднага след него, на второ място се подрежда iPhone 8 , който предходната седмица бе на трето място. Втората вълна продажби на този телефон започва предишния петък и неговата известност оказа въздействие на класацията. Третото място е за iPhone X .



На четвърта позиция се намира Samsung Galaxy J7 Pro, който съгласно мнозина е телефонът на Samsung с най-хубаво съответствие цена/производителност. Веднага след него, на пето място е Xiaomi Mi A1 с чиста Android, шестата позиция е за Xiaomi Redmi Note 4, а на седмо място се е класирал Samsung Galaxy S8.

Тази седмица осмото място е за Vivo V7+, а на девето място се е класирал iPhone 8 Plus с двойна камера и 5,5-инчов екран. Последното 10-място е за Nokia 6.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР