Почти всички кралски семейства споделиха с поданиците си своята специална

...
Почти всички кралски семейства споделиха с поданиците си своята специална
Коментари Харесай

Специалното послание на принцеса Мери

Почти всички кралски фамилии споделиха с поданиците си своята специфична коледна картичка, с която да им пожелаят светли празници. Принцеса Мери - брачната половинка на датския престолонаследник принц Фредерик, направи нещо по-различно.
 Принцеса Мери, принц Фредерик и четирите им деца се приготвят за Коледа
Датското кралско семейство - готово за Коледа

Празнична атмосфера в Копенхаген

51-годишната Мери разгласява дълго послание на формалния Instagram профил на фондацията си Mary Fonden, която от 2007 година работи за отбрана на дами и деца от уязвими групи, както и против домашното принуждение.

" Времето е необичайно нещо. На колкото повече години сте станали, толкоз по-бързо наподобява, че отминава всяка последваща година. В същото време осъзнавате какъв брой скъп е всеки миг и всяка година ", написа тя.

Принцесата прави преглед на работата на фондацията си през 2023 година, като акценти са нова стратегия за битка със самотата измежду младежите, както и развиването на самодейността за попречване на домашното принуждение.

" Хората имат потребност от хора ", написа още Мери, като добавя, че единствено с общи старания можем да се оправим с проблемите, пред които сме изправени като човечество. Принцесата дружно с две от четирите деца на фамилията сега е в родната си Австралия.

Очаква се обаче за Коледа Мери и 12-годишните близнаци Винсент и Жозефине да се върнат в Дания, където ще изкарат празника с, по-големите си брат и сестра Фредерик и Изабела, както и с баба си кралица Маргрете в замъка Марселисборг, пишат Hello.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР