Почти всички големи компании в Европа представиха отчетите си за

...
Почти всички големи компании в Европа представиха отчетите си за
Коментари Харесай

Кой е най-печелившият сектор в Европа

Почти всички огромни компании в Европа показаха докладите си за третото тримесечие на 2017 година И измежду всички браншове един свети най-силно: енергетиката. И повода не е само в по-високите цени на петрола, разяснява Bloomberg.

" Множество петролни и газови компании откриха метод да усилят своите облаги - даже в днешната обстановка с много по-ниските цени на петрола - и това демонстрира какъв брой тъкмо непотребни разноски имаха те ", споделя Уилям Хобс, който приготвя тактиката за вложения на звеното на Barclays Plc.

От BP до Statoil, петролните компании надминаха упованията на анализаторите за облагите, движени от леко покачване на цената на нефта и дълбоки съкращения на разноските. Резултатите повдигат увереността, че петролната промишленост стартира да изплува.

В цяла Европа облагите на фирмите в бранша се повишиха с девет % по отношение на предходното тримесечие, пресмятат от JPMorgan Chase & Co., надминавайки 6-процентния растеж в Съединени американски щати.

Изключвайки енергийния бранш, растежът на облагите на дял в Европа бе 5 %. Добрите резултати на енергийните колоси оказват помощ да се компенсира неприятното показване на различен огромен бранш: банките.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР