Почти всички дами знаят колко е неприятно чувството да няма

...
Почти всички дами знаят колко е неприятно чувството да няма
Коментари Харесай

Пет природни начина да почистите грима си

Почти всички дами знаят какъв брой е неприятно възприятието да няма с какво да почистят грима си.

Отишли сме на посетители, свършила ни е мицеларната вода или се е случила непредвидена обстановка – без значение каква е повода, резултатът е явен.

За благополучие съществуват няколко трика, с които да избегнете неудобството от това да си лягате с грим и в този момент ще ви разкрием кои са те:
Премахване на грима благодарение на растително масло
За индивидуален случай можете да употребявате всевъзможен тип, в това число олио, само че в случай че планирате да употребявате продукта непрестанно, тогава е по-добре да си закупите специфични козметични масла. Сред най-големите им преимущества е, че не запушват порите.

Маслата разграждат добре всякаква козметика и бързо я отстраняват от кожата. Гримът към очите също не е сложен за унищожаване, само че гримьорите поучават да навлажните памучен тампон с вода, преди да премахнете спиралата и сенките и едвам по-късно да нанесете няколко капки масло.

В интерес на истината този трик е подобаващ даже за девойки с по-мазна кожа. Резултатът е идеално чиста кожа.
Премахване на грима благодарение на банан
Преди да започнете процедурата по премахването на грима, е значимо да намачкате банана и към него да прибавите малко вода, до момента в който придобие форма на каша. Поставете сместа върху памучен тампон и започнете да почиствате лицето. Тази бананова каша може да се употребява освен като средство за премахване на грим, само че и като подхранваща маска. Някои поучават да премахнете грима с вътрешността на бананова кора.
Премахване на грима благодарение на пчелен мед
За да почистите лицето от грима, е задоволително да разтворите няколко капки пчелен мед във вода, да поставите сместа върху памучен тампон и да избършете лицето с него. Медът усъвършенства тена и се бори с възпаленията. Той е цялостен с незаменими субстанции, като калций, витамин В, цинк, калий и желязо, които са от значително значение за положението на кожата. Освен това е доста богат на антиоксиданти, които блокират и забавят процесите на стареене на кожата.
Премахване на грима благодарение на зелен чай
Достатъчно е да приготвите естествен зелен чай и да оставите напитката да се вари. След това би трябвало да навлажните гъбата с течността и да избършете лицето си. Зеленият чай може да се размени с подобен от лайка или липа. Тези артикули са в положение да предпазят кожата от нездравословното влияние на слънчевата светлина и изглаждат фините бръчки.
Премахване на грима благодарение на ферментирали млечни артикули
Кефирът, прясното мляко, киселото мляко и редица други ферментирали млечни артикули са надеждни съдружници в битката с грима. Просто би трябвало да ги нанесете върху памучен тампон и да избършете кожата. Можете също да разредите кисело мляко или кефир с вода. Такава примес ще ви разреши да отмиете освен пудра, руж, декор дьо загар, само че и да премахнете грима от клепачите и миглите, в това число водоустойчива серпантина. Използването на ферментирали млечни артикули за процедурата по унищожаване на грима има доста преимущества. Първо, след известно време порите ви ще се стеснят и, второ, тенът ви ще се усъвършенства доста.

Още от създателя:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР