Почти всеки втори руснак (47%) би искал да обвърже заплатата

...
Почти всеки втори руснак (47%) би искал да обвърже заплатата
Коментари Харесай

Половината от руснаците искат да обвържат заплатата си с долара или еврото

Почти всеки втори руснак (47%) би желал да обвърже заплатата си с $ или еврото. Докато 31% от жителите на Руската федерация считат такава връзка за ненужна, това демонстрира изследване на Изследователския център на портала SuperJob.ru.

Според изследването измежду възрастовите категории такава обвързване с $ и еврото най-оптимално и преференциално за тях по-често дефинират руснаците на възраст под 34 години (56%).
 Рубли за черни дни: Какви спестявания имат руснаците
Рубли за черни дни: Какви спестявания имат руснаците

70% от тях имат " финансова възглавница " при положение на загуба на приходи

Що се отнася до желанията на респондентите според от равнището на приходите, съгласно изследването, колкото по-висока е заплатата, толкоз по-голямо е желанието тя да се обвърже с $ или еврото. Сред интервюираните, които печелят по-малко от 50 хиляди рубли на месец (1140 лв. при настоящ курс на Българска народна банка курс 1 лев = 43,89 рубли), този индикатор е на равнище 41%, измежду съветските жители с приход от 80 хиляди рубли - 51%, означават в SuperJob.ru, представени от finmarket.ru.

Според изследването 1% от заплатите на респондентите са обвързани с курса на $ или еврото: най-често топ мениджърите на бизнес организации работят при такива условия.

От своя страна към една трета от интервюираните (31%) считат сходна връзка за ненужна, като се аргументират, че не желаят да се тревожат за всеки скок на цените, а също и че харчат парите си извънредно в рубли, демонстрира изследването.

Всеки пети участник в анкетата (21%) не знае по какъв начин да се отнася към тази концепция.
 Какви приходи биха желали да имат руснаците, с цел да са щастливи?
Какви приходи биха желали да имат руснаците, с цел да са щастливи?

Според изследването съветският мъж се нуждае от повече пари от една жена

Проучването е извършено в интервала 1-11 февруари 2022 година измежду 1,6 хиляди респонденти на възраст 18 и повече години, представляващи стопански дейното население на Русия и имащи работа, в 389 обитаеми места на Руската федерация, във всички федерални окръзи.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР