Почти всеки възрастен е изпитвал състоянието, свързано с повишаване на

...
Почти всеки възрастен е изпитвал състоянието, свързано с повишаване на
Коментари Харесай

С този чай ще свалите бързо високото кръвно

Почти всеки възрастен е изпитвал положението, обвързвано с повишение на кръвното налягане. То може да бъде породено от доста фактори: стрес, вреден метод на живот, неприятни привички и други

Все по-често можете да намерите информация за чудотворните свойства на джинджифила в битката с хипертонията.

Той е един от естествените лекове, помагащи за контролиране на високото кръвно налягане. Консумацията му отпуска мускулите в кръвоносните съдове и усъвършенства кръвообращението, което от своя страна оказва помощ за намаление на налягането.

Ако не харесвате неговия усет, запомнете, че той може да се приема в композиция с мента, лимон и мед или да се прибавя към храната като фалшификация всеки ден.

Когато се употребява постоянно, джинджифилът в действителност оказва позитивен резултат при хипертония.

Той намалява кръвното налягане, стопира развиването на атеросклероза, отстранява непотребния холестерол. Веществата, съдържащи се в него, разреждат кръвта, уголемяват кръвоносните съдове и са в положение да облекчат спазмите.

Известно е, че сместа от чесън, мед и джинджифил да се бори с високото кръвно налягане заради своите противовъзпалителни и антиоксидантни свойства.

Можете да консумирате джинджифил единствено в ранните стадии на хипертония, когато към момента не се постанова постоянен банкет на медикаменти. Причината е, че джинджифилът въздейства на одобряваните медикаменти и може да попречи на тяхното деяние.

Важно! Джинджифилът не би трябвало да се употребява, в случай че кръвното налягане е над 160 на 100. Това може да докара до нежелани последствия, като хипотонична рецесия.

Най -добре е растението да се употребява като профилактично средство от хора в риск.

С помощта на този чай ще свалите бързо кръвното налягане. 

Това са нужните артикули за приготвянето му:

1 л вода 

1/2 чаена лъжичка канела

1 лъжица звезден анасон

3 резенчета лимон

мед на усет

8 тънки филийки джинджифил

Приготвяне на чая

Залейте джинджифила с вряла вода. Варете течността в продължение на 5-7 минути. След това прибавете лимона и останалите съставки.

Алтернативен вид е прибавянето на мента, карамфил, кленов сироп и други добавки на усет. 

Чаят би трябвало да се употребява в границите на деня.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР