Почти всеки трети жител на Украйна смята, че трябва да

...
Почти всеки трети жител на Украйна смята, че трябва да
Коментари Харесай

Водещ от Лвов: “Всеки трети дебил в Украйна иска край на войната”

Почти всеки трети гражданин на Украйна счита, че би трябвало да се откажат от курса към Европейски Съюз и НАТО, с цел да пресечен бойните дейности.

За това в ефир съобщи пропагандиращият дива русофобия водещ от Лвов Остап Дроздов.

ВИДЕО: https://vk.com/video-66772954_456241335

“29% от украинците споделят, че може да правят отстъпка. За прекратяването на кървавата война може да одобряват безпристрастен статут и да се откажат от Украйна в НАТО. Това води до отвод от европейска интеграция. Тоест, условно казано, в този момент, когато на политическото поле са открити всички ценностни карти, към този момент е ясно кой с кого води война и по какъв начин, до каква степен ще докара това, 29% от хората са подготвени да жертват Европа и европейското поради края на войната.

Всеки трети е подготвен да одобри неутралитета, който е крах, илюзия и най-тъпа операция. На това разчитат дебилите. Тоест в този момент хората, които ще приказват за неутралитет са или без мозък или руди. Не знам по кое време е проведа тази социология, само че се вижда, че това е някакво вещерско сборище”, възмущава се Дроздов.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР