Почти всеки един е имал сериозния проблем с организирането на

...
Почти всеки един е имал сериозния проблем с организирането на
Коментари Харесай

Интер с точно 11 футболисти срещу Айнтрахт

Почти всеки един е имал сериозния проблем с организирането на мач и търсенето на другари, които да запълнят нужната численост. Такъв е казусът сега и с наставника на Интер Лучано Спалети, който е притиснат до стената, а мачът, който “нерадзурите” би трябвало да изиграят в четвъртък, е от много огромно значение.

Интер приема Айнтрахт (Франкурт) в 1/8-финална среща от шампионата Лига Европа. Първият мач сред двата тима приключи наедно 0:0 и на пръв взор “нерадзурите” имат леко преимущество, имайки поради, че са домакини. Да, само че един факт е от голямо значение. Лучано Спалети ще разполага с едвам 11 футболисти от представителния отбор, като групата ще бъде попълнена с юноши от Примаверата.

#Inter, per l'Europa, è allarme giocatori. Ne ha 11 più i portieri #InterEintracht https://t.co/bbOUS7mVaj #uel pic.twitter.com/RBkBrpKN2U
— LaGazzettadelloSport (@Gazzetta_it) 11 март 2019 година
Интер няма да може да разчита на контузените Раджа Наинголан, Марсело Брозович и Жоао Миранда, осъдените Квадво Асамоа и Лаутаро Мартинес, извадените от листата на тима за шампионата Далберт, Роберто Галярдини и Жоао Марио, както и на “сърдития” Мауро Икарди.

Така Спалети ще би трябвало да прекроява състава си и даже да разчита на Милан Шкриняр в средата на терена, а Интер би трябвало да търси гол и да не допусне подобен в личната си врата. На пейката пък ще остане Андреа Ранокия, който единствен е със статут на футболист от представителния тим на " нерадзурите ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР