Почти смъртоносният бараж от 300 души за отмъщение на Иран

...
Почти смъртоносният бараж от 300 души за отмъщение на Иран
Коментари Харесай

Пътят на кризата в Близкия изток към война: Разкрити са четири начина, по които конфликтът между Израел и Иран може да ескалира

Почти смъртоносният бараж от 300 души за възмездие на Иран тласна Близкия изток към ръба на всеобщата война сред две яростни врагове.

Докато Израел крои идващия си ход против Техеран, западните дипломати обезверено се пробват да го натиснат да не подпалва района с детонация от принуждение. Военният кабинет на Израел знае, че към този момент е изправен пред интернационално наказание за гибелта на толкоз доста палестински цивилни във войната против Хамас в Газа.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън е водещ, дружно с Обединеното кралство, в осъждането на Иран удари, само че и оказване на напън върху Израел да не си проправя път към по-широк спор. Директното ориентиране на Иран към Израел беше телеграфирано в продължение на дни, с предизвестия от разузнаването от Вашингтон и приключване на информация, че Техеран е мобилизирал своите екипи за ракети с огромен обхват на деяние.

Но е мъчно да си представим, че Израел няма да отговори на офанзивата на Техеран с удар в Иран, който тласка района в у...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР