Почти шест месеца в смъртоносна война, която опустоши Газа, Палестинският

...
Почти шест месеца в смъртоносна война, която опустоши Газа, Палестинският
Коментари Харесай

Палестинските спортисти ще „представят страна, история, кауза“ на Олимпийските игри в Париж

Почти шест месеца в смъртоносна война, която опустоши Газа, Палестинският олимпийски комитет се бори против големи шансове да подсигурява, че неговите спортисти ще вземат присъединяване в Игрите в Париж това лято. Неговият механически шеф Надер Джаюси споделя на FRANCE 24, че делегацията на неговата страна ще донесе „ обръщение за мир “ на света и ще въодушеви палестинските деца, „ чиито фантазии са разрушени от бомби “.

Палестинските спортисти са взели участие във всички летни олимпийски игри, откогато са били позволени за първи път до Игрите в Атланта през 1996 година Всяко присъединяване е имало особено значение за жителите на палестинските територии и палестинската диаспора, давайки на хората без поданство място, в което да се конкурират с останалия свят.

Участието в Париж ще бъде още по-значимо в подтекста на войната, която опустоши по-голямата част от линията Газа и умъртви минимум 33 000 души, съгласно здравни чиновници на Хамас в гъсто популации анклав, в това число някои от спорт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР