Почти седмица след работната среща на ГЕРБ и ден след

...
Почти седмица след работната среща на ГЕРБ и ден след
Коментари Харесай

От БСП копират ГЕРБ за конгреса си утре

Почти седмица след работната среща на ГЕРБ и ден откакто стартираха лична телевизия, Българска социалистическа партия провеждат събитие-клонинг на това на ръководещите.

Четвъртото съвещание на 49-ия конгрес на Българска социалистическа партия ще се организира на следващия ден, още веднъж в зала 3 на НДК - там, където ГЕРБ събра елита си, с цел да получат указания за изборите. Видно от фотосите, сцената е ситуирана на същото място, където бе и предходната седмица, очакван е и огромен екран.





Снимки: topnovini

Концепцията на социалистите е била друга, защото първичната им концепция е била да изпълнят зала 1 на НДК. Залата даже е била непокътната. Дали поради липса на задоволително подготвени да дойдат в столицата социалисти, от предпочитание да се повтори събитието на ГЕРБ или от финансови аргументи, социалистите са сменили проекта си, написа topnovini.bg.

Интересно е дали Българска социалистическа партия няма да се опитат да изкопират събитията на ГЕРБ в “Арена Армеец”, питат се последователи на ръководещите в обществените мрежи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР