Почти невероятна е коалиция с ГЕРБ, защото търсим идейно близки

...
Почти невероятна е коалиция с ГЕРБ, защото търсим идейно близки
Коментари Харесай

Искрен Веселинов: Почти невероятна е нова коалиция с ГЕРБ

" Почти невероятна е коалиция с ГЕРБ, тъй като търсим идейно близки сътрудници с общи цели ", заяви Искрен Веселинов, заместител - ръководител на Вътрешна македонска революционна организация, съпредседател на ПГ Обединени Патриоти в 44 Народно събрание.

" Нашият главен претекст при обстановката с районен съд Македония е България да се самоуважава. Възстановихме една историческа истина – че писмеността, на която пишем е основана в България ", счита той.

" Искаме да имаме самостоятелна външна политика и да се избавим от комплексите от предишното. Промяна на позицията няма да има. Трябва да отстояваме националния си интерес ", изясни зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация.

" Единственото решение на политиците е партиите им да бъдат правилни на себе си. Вътрешна македонска революционна организация не се стреми към властта като самоцел. Има цени, които не трябва да се заплащат, националният интерес е преди всичко. Важна задача е да се оправим с пенсионерската беднотия. Непременно би трябвало да подсигуряваме оцеляването на хората в тази рецесия и да защитим народа от това злополучие ", разяснява Веселинов.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР