Почти невъзможно е да се проследят всички нови автомобили, идващи

...
Почти невъзможно е да се проследят всички нови автомобили, идващи
Коментари Харесай

На мода са китайските електромобили

Почти невероятно е да се проследят всички нови коли, идващи от Китай, защото съвсем всеки ден се стартира нов модел. Не е нужно да споделяме, че провеждащият се сега автосалон в Пекин е идеалното място за премиера на следващия подобен. Представяме ви го, защото предлага много забавни неща, които ще забележим напълно скоро в серийно произвеждане.

Singulato е марка, принадлежаща на китайския стартъп Zhiche Auto, основан през 2014 година Последното създание на марката е този модел: iS6 е напълно електрически, това е приключеният му вид и предлага някои доста забавни дизайнерски решения, като вътре е впечатляващ.

Дизайнът на модела е много впечатляващ, като за това роля имат минаващите през цялата ширина стоп светлини, до момента в който предните фарове са леко взаимнствани от Range Rover. Вратите се отварят срещуположно една на друга. Моделът е дълъг 4,9 метра, а междуосието му е цели 2,96 метра. Задвижващи са два електромотора с мощ 349 к.с. и 580 Нм въртящ миг. Пред настоящия към момента цикъл New European Driving Cycle, Singulato iS6 може да измине до 400 км с едно зареждане, което значи много по-малко.

Вътре автомобилът наподобява поразително. В челното стъкло има внедрен 16,4-инчов Head-up екран, а централната подпора се господства от 15,6-инчов „ телевизор”, като забавното тук е, че той може да се върти и да застава както хоризонтално, по този начин и отвесно. Приборното табло също е цифрово и главните контролните уреди са поместени в 12,3-инчов екран.

Моделът, който ще е наличен в 5- и 7-местна настройка, предлага Ниво 2 на самостоятелност. Интересен факт е, че Singulato предлага на пасажерите тъкмо 12 USB входа.

Намеренията на Zhiche Auto са да стартира продажбите на Singulato iS6 преди 2020 година

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР