Почти не остана любов, неопетнена от изневери, скандали, насилие и...

...
Почти не остана любов, неопетнена от изневери, скандали, насилие и...
Коментари Харесай

Анджелина срещу Брад Пит: истината е невъзможна?

Почти не остана обич, неопетнена от изневери, кавги, принуждение и... непреодолими разлики. През последните години, изключително след придвижването MeToo, както и с развиването на обществените медии, любовта стана разменна монета. И нищо не може да поправи вредите - даже страданието на най-невинните жертви - децата.

Все по-често ставаме очевидци на зрелищни звездни разводи, изваждане на "кирливите ризи " в съда и в медийното пространство, трагични обрати и даже намесването на ФБР в историята на две разрушени човешки сърца. Както се случи с връзката на Анджелина Джоли и Брад Пит.

Тази обичана звездна двойка, която служеше за образец и постоянно ни караше да се усмихваме, представяйки си мистър и мисис Смит в деяние, в последно време ни демонстрира, че когато става въпрос за засегнато его, няма значение нито какъв брой си прочут, нито какъв брой си богат...

Поредният скандал, заплетен от красивата и надарена Джоли, гръмна във всички огромни медии и безусловно порази почитателите.

На бял свят излязоха документи, които хвърлят нова светлина върху разпадането на звездното семейство.

Става въпрос още веднъж за случая, случил се в самолета, в който са пътували всички и за който към този момент беше обявено преди време.

На 14 септември, безусловно дни преди Анджелина да изиска бракоразвод, фамилията се прибира от Франция към Лос Анджелис. Става скандал сред Пит и Джоли. Тя твърди, че държанието на Брад по време на целия полет е било такова, че я е карало да се усеща „ като пленник “.

В един миг той я е сграбчил, раздрусал я е, блъснал я е към стената и е блъснал в тавана на самолета.

Пак по нейните думи, едно от децата, най-голямото, се е пробвало да отбрани майка си и е нарекло Брад с обидна дума. Той се вбесил. Тя решила, че той ще посегне на сина им и сключила ръце към врата му, започвайки да го души. Той крещял и приличал на страшилище. Анджелина и децата замръзнали от боязън и не знаели какво да създадат.

Резултатът: леки пострадвания и синини и при двамата, установени от органите на реда. И нанесени вреди върху самолета за 25 000 $ - платени от звездната двойка, за унищожаване на петна от вино и бира по стените и пода.

Разбира се, изказванията на Джоли най-вероятно са достоверни, поради обстоятелството, че в самолета не са били сами и може би е имало очевидци... Но какво цели Анджелина с публикуването на материалите? Какво цели с анонимното замесване на ФБР в тази ситуация? Разплата?

Не е ли по-добре - за всички, и най-много за децата, разводът да завърши и всеки да тръгне по пътя си? Все отново и двамата имат задоволително пари, с цел да построят живота си още веднъж.

Кой знае. Истината може би е невъзможна. А и от време на време истината е безусловно ненужна. Защото предизвиква спомагателна болежка. Може би.

А аз скрито се надявам този бъг в любовната аура на света да се оправи и хората още веднъж да имат потребност от същински усеща. Не от разплащателни сметки.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР