Почти на всяка жена й се иска да има устните

...
Почти на всяка жена й се иска да има устните
Коментари Харесай

Истината за филърите в устните

Почти на всяка жена й се желае да има устните на Кайли Дженър. Макар да не са същински. Благодарение на нейната пластична промяна милиони дами по планетата също прибягнаха до известната процедура за нарастване на устните. Отскоро обаче някои пластични хирурзи започнаха да предизвестяват за страничните резултати от нея.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Apr 9, 2018 at 12:31pm PDT

След дълготрайно прилагане на филъри подкожната тъкан се разтяга и няма по какъв начин да върне първичната си форма. Осбено когато приказваме остаряването.

Нюйоркският еластичен хирург Мишел Ягода разяснява, че когато филърът изчезне (абсорбира се в тялото или е отстранен от лекар), кожата остава разширена и би трябвало да бъде запълнена с нов филър. Той от своя страна уголемява още повече място и се оказвате в парадоксална обстановка - в случай че не се постави повече, устните ще увиснат.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Apr 15, 2018 at 1:48pm PDT

" Представете си корема на бременна жена, откакто е родила - разтегната кожа увисва. Същото се случва и с устните ", изяснява различен еластичен хирург. Затова си коства да помислим добре, преди да решим да си " сложим " устни като на Кайли.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР