Почти като завръщане на училище, но под августовското слънце Конгресът

...
Почти като завръщане на училище, но под августовското слънце Конгресът
Коментари Харесай

От копие на Конституцията до iPhone 14 pro в комплекта за добре дошли за новите испански депутати

Почти като " завръщане на учебно заведение ", само че под августовското слънце Конгресът на депутатите на Испания към този момент приготвя идването на 350-те парламентаристи, определени след общите избори, извършени на 23 юли. От 1 до 16 август всеки от членовете на бъдещите парламентарни групи би трябвало да отиде в Долната камара, с цел да връчи акредитивните си писма и да попълни декларацията си за активност, както изисква испанското законодателство. Въпреки това определените парламентаристи ще придобият цялостния си статут на депутати на 17 август, откакто положат клетва или заричане за съблюдаване на Конституцията по време на учредителната сесия на Конгреса, предава abc.es.

Междувременно Камарата към този момент приготвя комплекта, който ще получи всеки народен представител, с цел да извършва отговорностите си през този мандат. Пакетът се състои от куфарче, което включва копие от Конституцията на Испания, правилника на Конгреса, както и управлението за работа на Камарата и нужната документи за започване на работата им като депутати.

Освен това всеки ще бъде екипиран с софтуерно съоръжение, състоящо се от мобилен телефон с марката Apple, модел „ iPhone 14 pro “ и iPad.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР