Почти като във филм за Джеймс Бонд: капсула, която се

...
Почти като във филм за Джеймс Бонд: капсула, която се
Коментари Харесай

Като във филм за Бонд: Вижте как в Париж летят по вода

Почти като във филм за Джеймс Бонд: капсула, която се носи по водата. Водните таксита „ Bubbles “ скоро ще завладяват водите на Сена и ще понижат големите тапи в Париж . Ето какво споделя:

Изглеждат по този начин, като че ще полетят. Водните таксита на „ Bubbles “ наподобяват на балони и се носят сходно на водни ски, само че да се повдигнат във въздуха им би трябвало избрана скорост. Ако тя спадне, капсулите се спускат на вода.

„ Капсулата има два електромотора, крилата са под водата и при увеличение на скоростта повдигат лодката. Така понижаваме водното противодействие от 30 до 40%, споделя Ален Тебо, един от основателите на „ Bubbles “.

В кабината се побират 4-ма души и напълно скоро водните таксита ще тръгнат по Сена. Създателите им са уверени, че френските управляващи ще дадат зелена светлина на начинанието, тъй като тапите по улиците и мостовете на Париж са огромни.

Властите непрестанно поставят старания в борбата за по-чист въздух на френската столица. През месец юли те не разрешиха старите дизелови коли , а до 2030 година плануват по парижките улици ще се движат единствено хибридни или електрически коли.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР