Почти една четвърт от руснаците (24%) вече са били срещу

...
Почти една четвърт от руснаците (24%) вече са били срещу
Коментари Харесай

15% от ваксинираните руснаци са били принудени да го направят

Почти една четвърт от руснаците (24%) към този момент са били против, излиза наяве от изследване на център „ Левада “, с което се срещна Би Би Си.

В същото време 15% от имунизираните респонденти признаха, че са били принудени да се имунизират.

Една четвърт от интервюираните, 24%, декларират, че са били имунизирани против ковид. Преди месец делът на имунизираните респонденти е бил под 20%, съгласно резултатите от изследването.

Още 19% от интервюираните показаха подготвеност да се имунизират. Преди месец 25% от интервюираните обявиха, че са подготвени да бъдат имунизирани. " Това понижение най -вероятно се обезпечава от увеличение на каузи на руснаците, които към този момент са били имунизирани ", допускат от център „ Левада “.

Повече от половината от интервюираните (55%) не са подготвени да се имунизират. Броят им не се е трансформирал през месеца.

Сред интервюираните, които са подготвени да бъдат имунизирани, 59% споделят, че ще се имунизират, с цел да понижат риска от комплицирано протичане на заболяването, други 48% - с цел да защитят околните си.

15% от интервюираните признават, че са принудени да се имунизират на работното място.
 Пентагонът имунизира наложително всички военни Пентагонът имунизира наложително всички военни
Пентагонът ще направи имунизациите против Covid-19 наложителни за всички членове на американската войска доникъде на септември. Това с...

По -голямата част от руснаците (79%) не са ходили на лекари, с цел да решат дали да се имунизират. 10% са отишли на доктор и са посъветвани да се имунизират.

7% от интервюираните споделят, че лекарите ги поучават да не се имунизират.

28% от имунизираните респонденти се оплакват, че нямат опция да изберат ваксина, други 12% са в дълги описи на чакащи. 6% от интервюираните са имали усложнения при приемането на документ за имунизация.

33% от интервюираните споделят, че в случай че имат избор, биха употребявали имунизацията Sputnik V, 9% ще изберат Kovivac, 6% - EpiVacKorona, още 4% - Pfizer/BioNTech.

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР