Почти двойно повече удари от противника си е пласирал Благой

...
Почти двойно повече удари от противника си е пласирал Благой
Коментари Харесай

61:32 за Багата са ударите при загубата от Черния звяр

Почти двойно повече удари от съперника си е пласирал Благой Иванов-Багата в мач от галата на най-авторитетната ММА верига UFC в Ню Йорк.

Пред 23 000 фенове в фамозната зала “Медисън Скуеър Гардън”, измежду които и президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп, двама от тримата съдии взеха противоречивото решение да дадат успеха на представителя на домакините Дерек Луис-Черния звяр.

Статистиката демонстрира, че ударите в трите рунда по 5 мин са 61:32 в интерес на Багата. Освен това българската звезда от международен сан в смесените бойни изкуства смъкна 3 пъти на земята противника си. При тези случаи Иванов се опита да му направи гилотина и един път бе доста покрай това да завърши предварително мача.

От своя страна Луис съумя единствено веднъж да смъкна на земята Багата. Според usatoday.com Черния звяр е имал повече удари, които са донесли съществени последици, и това е предиздвикало двама от съдиите да му дадат успеха.

Пред изданието Луис разяснява дуела с Иванов.

“Чувствам се добре още веднъж на победния път, тъй като борбата бе страшна. Това момче е твърдо. Бях сигурен, че ще го разтърся с ударите си и след няколко от тях ще го приключа, само че той е извънредно твърд. Бях в действителност шокиран. Който и да е различен на негово място, щеше да е завършен. Знаех, че той поема тежки удари и продължава и че ме чака сложна битка”, споделя Черния звяр.

Загубата бе трета в ММА кариерата на Багата. Той има и 18 победи.

В UFC статистиката на българина е 2/2. И двете загуби на Иванов пристигнаха след съдийски решения.

24chasa.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР