Почти две години, след като триото Да, България“ Христо Иванов,

...
Почти две години, след като триото Да, България“ Христо Иванов,
Коментари Харесай

Бутнаха незаконна сграда в летния Догансарай

Почти две години, откакто триото „ Да, България “ Христо Иванов, Ивайло Мирчев и Димитър Найденов се пробваха да сложат българския байрак на брега на летния сарай на Ахмед Доган в лесопарк „ Росенец “ край Бургас, първата от противозаконните здания там беше разрушена.

Двуетажната постройка на плажа е била разрушена от притежателя й, откакто Бургаският административен съд разгласи за противозаконна и беше издадена заповед за събарянето й.

Близо до нея акостираха Иванов, Мирчев и Найденов през юли 2020 година и по този метод осветлиха противозаконните градежи и заграбването на обществена благосъстоятелност от компании, доближени на почетния водач на Движение за права и свободи.

„ Остават още 13 противозаконни здания. Водим борбите си до дъно “, разяснява някогашният общински консултант от „ Демократична България “ и някогашен депутат Димитър Найденов.

Освен къщата на плажа от първата вълна трябваше да бъдат отстранени още триетажна солидна сграда и павилион, употребен от защитата. На срутване подлежат и още две здания – друга двуетажна сграда и оранжерия.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР