Почти два месеца след смъртта на херцога на Единбург някои

...
Почти два месеца след смъртта на херцога на Единбург някои
Коментари Харесай

Завещанието на принц Филип - кой какво ще получи

Почти два месеца след гибелта на херцога на Единбург някои детайлности за неговото завещание стартират да излизат нескрито, оповестява „ Венити Феър ". Съвсем предстоящо множеството от парцелите му ще отидат при вдовицата, кралица Елизабет II, само че наподобява, че принц Филип е оставил великодушна сума пари на тези чиновници на двореца, които са били покрай него в последните моменти от живота му.

Това разкри източник от Бъкингам пред вестник „ Сън ". " За разлика от други членове на кралските семейства, принц Филип ще бъде великодушен с тримата мъже, които се грижеха за него ", споделя източник от двореца. " Това са неговият персонален секретар, чорбаджия Арчи Милър Бейкуел, неговият паж Уилям Хендерсън и икономът му Стивън Ниедохадло ".

Тримата мъже бяха част от антуража, който дефилира зад ковчега на херцога на Единбург на погребението му на 17 април в замъка Уиндзор. Милър Бейкуел беше неговата дясна ръка повече от десетилетие, до момента в който Хендерсън и Ниедохадло се редуваха да прекарват време с него в „ Wood Farm ", селската къща в Сандрингам, в която той се реалокира през лятото на 2017 година Двамата му помощници също се грижеха за него в замъка Уиндзор, където беше усамотен с Елизабет II, а Хендерсън остана до него през последните два дни от живота му, оповестяват разнообразни медии.

Източникът на „ Сън " разкрива още, че принц Филип е разрешил на децата си, принцовете Чарлз, Андрю и Едуард и принцеса Ан, да „ вземат каквото изискат " от сбирката от 13 000 книги, които се намират в библиотеката на Бъкингамския замък. Завърнал се в замъка от лондонската болница, където беше признат, херцогът на Единбург се посветил на подписването на някои от портретите си, с цел да ги даде на личния състав, който се грижел за него.
Що се отнася до опцията принц Филип да лиши от завещание внука си Хари като наказване за последните му изяви, източникът от Бъкингамския замък я отхвърля. Херцогът на Единбург, изяснява източникът пред „ Сън ", е уредил каква сума желае да остави на внуците си " от дълго време ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР