Почти два месеца по-рано от предвидения срок приключи ремонта на

...
Почти два месеца по-рано от предвидения срок приключи ремонта на
Коментари Харесай

Откриха новата сграда на общината в Благоевград

Почти два месеца по-рано от планувания период завърши ремонта на община Благоевград. Пусковият период за плана беше 21 март, а целият план беше на стойност над 3 млн. лв., от които 500 хиляди са национално финансиране, 100 хил са съфинансиране, а останалите са част от европейски план.
Общината, която не е ремонтирана повече от 30 години, и е една от най-значимите здания в Благоевград, към този момент има напълно нова визия. Тържественото прерязване на лентата беше пред погледа на десетки благоевградчани, пристигнали персонално да гледат блестящото събитие.
За откриването, с изключение на кмета на града - доктор Атанас Камбитов, бяха още евродепутата Андрей Новаков и представители на общинската администрация.
Новата постройка ще е построена по този начин, че да се увеличи нейната енергийна успеваемост, обезпечаване на по-лесен достъп на хора с увреждания и основаването на по-добри условия за чиновниците. Момичета с национални носии държаха празничната лента, която представителите на политика отрязаха.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР