Почти два месеца по-късно Обединеното кралство блокира и минаха още

...
Почти два месеца по-късно Обединеното кралство блокира и минаха още
Коментари Харесай

„Вирусът все още се развива с невероятна скорост“: Колко широко разпространен е COVID сега – и колко хора умират от него?

Почти два месеца по-късно Обединеното кралство блокира и минаха още две години до окончателните правни ограничавания бяха отстранени - като някои твърдяха, че това се е случило прибързано.

Сега през 2024 година вирусът към момента визира хората по способи, които учените едвам стартират да схващат изцяло - и визира NHS. И по този начин, какъв брой публикуван е Коронавирус през днешния ден и какво научихме?

Колко необятно публикувани са болестите с Коронавирус в този момент?

Не е изненадващо, че случаите на Коронавирус са доста по-малко, в сравнение с са били при разнообразни пикове в предишното четири години.

Но най-новите данни, които обгръщат до 10 януари, пресмятат, че 2,3% от популацията на Англия и Шотландия е имало Коронавирус в общността – еквивалентът на към 1,2 милиона души.

Тъй като хората към този момент не оповестяват резултатите от тестванията си, най-надеждните скорошни оценки за разпространяването на Коронавирус идват от зимното изследване на инфекциите, извършено от Службата за национална статистика (ONS) и Агенцията за здравна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР