Почти два месеца има до студентския празник 8 декември, а

...
Почти два месеца има до студентския празник 8 декември, а
Коментари Харесай

Колко пари ще трябва да заделят студентите за 8 декември?

Почти два месеца има до студентския празник 8 декември, а офертите за огромните празненства към този момент заливат мрежата. От настоящи реализатори, до етно вечер, отдадена на националните песни, притежателите на разнообразни клубове оферират все по-атрактивни оферти, с цел да привлекат повече посетители. Все отново - какъв брой излиза?

За поредна година, най-предпочитано място за огромното събитие си остава Банско. Една вечер в скъпарския курорт обаче не излиза по никакъв начин на ниска цена. Сайтове за най-хубавите предложения в интернет оферират ранно опазване на куверти, които стартират от към 140 лева на нощ . Хотелите оферират на младите студенти разнообразни благоприятни условия като спа услуги, джакузи, сауна, безвъзмезден интернет, закуска, включена в цената и вечеря на блок маса.

Излизането в нощен клуб обаче не е включено в тези оферти. Проверка демонстрира, че местата в най-големите нощни заведения в курорта стартират от 50 лева на човек за вход, като включват алкохол и ядки.

Като прибавим и джобните, които всеки би трябвало да има, превоза и другите други разноски, вечер в Банско излиза на един студент над 300 лева . Ако останем повече дни и се възползвам от разнообразни спортни занимания, цената нараства съвсем двойно. Още детайлности за предстоящите цени на 8 декември прочетете ТУК.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР