Почти два часа продължи концертът на дует Ритон“ в Ямбол,

...
Почти два часа продължи концертът на дует Ритон“ в Ямбол,
Коментари Харесай

Дует „Ритон“ зарадва своите почитатели в Ямбол с много хитове и добро настроение

Почти два часа продължи концертът на дует „ Ритон “ в Ямбол, част от турнето, отдадено на 45-годишнината от началото на музикалната кариера на двамата ученици на Естрадния отдел на Българска държавна консерватория, в този момент Националната музикална академия „ Проф. Панчо Владигеров “ – София.
На сцената първо се качиха музикантите, които съпътстват Катя и Здравко на турнето. Те извършиха първия шлагер на дует „ Ритон “ – „ Трябва да чакаш “.
След това музикалното семейство с атрактивна визия се появи под аплодисментите на многочислената аудитория.
„ Честит празник на патерица, тъй като трябваше да сме на 11 юни на тази сцена, само че доста мощно валеше. И се радваме, че успяхме да сме тук, към момента в границите на празника на прелестния ви град, “ поздрави Здравко разчувстваната аудитория.
„ Ритон “ напомни на ямболци времената, когато текстовете в българската поп и рок музика бяха писани от най-хубавите български поети, а музиката беше дело на най-талантливите композитори.
Катя и Здравко извършиха както остарели шлагери – „ Как си, амиго “, „ Елате ни на посетители “, „ Някога, само че не в този момент “, по този начин и нови песни – „ Брой до три “, „ Счупеното носи благополучие “, „ Твоята жена “. Разбира се, те изпяха и може би най-известната си и разпознаваема ария – „ Джалма “.
Дует „ Ритон “ потвърди, че за гения и професионализма няма възраст. Двамата не стопираха да танцуват и да поддържат прочувствен контакт с публиката, която им отвърна с обич и също пееше и танцуваше с тях.
Концертът приключи като всеки прекрасен концерт – на всеки му се искаше да продължи още.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР