Почти 99,99% от всичко, което ви казват за живота на

...
Почти 99,99% от всичко, което ви казват за живота на
Коментари Харесай

Българин Разкри Страшната Истина За Живота Във Великобритания: Всичко, Което Сте Чували, Е Почти 100 % Лъжа

Почти 99,99% от всичко, което ви споделят за живота на Острова е неправилно. Има редица публикувани легенди, които толкоз постоянно се повтарят през годините, че сме почнали дотам да им имаме вяра, че даже не се замисляме за това. А не би трябвало. Защото обстановката в Европа, а и като цяло в световен мащаб непрестанно се трансформира и ние би трябвало да сме подготвени да реагираме съответно на нея. Така че, в случай че решите да заминете в чужбина, вижте нещата, които НЕ се случват, написа " Петел ". За да сте готови, а да не се окажете най-после в небрано лозе. И един спомагателен съвет от нас – не се предоверявайте на никой. Колкото и да мислите, че ви желае единствено положителното. Личен опит.

1. Живота в Англия е надалеч по-евтин в сравнение с този в България. Що се отнася до някои аспекти, като храна, да вземем за пример, да, има много по-голямо многообразие на артикули, които не държат безусловно високи цени. Но за сметка на това наемите и градския превоз са в пъти по-скъпи, в сравнение с у нас.

2. Печели се повече. И тук има две страни на въпроса. Да, сумата, която ще вземете на час тук е по-голяма, само че множеството пъти тя отива основно за покриване на наема и сметките ви за телефон, превоз и тн. Трябва да мине доста време, с цел да започнете да заделяте по нещо.

3. Британците са благи и общителни. Това на пръв взор е по този начин. Но единствено на пръв. Да, британската учтивост безспорно е нещо, с което хората на Острова са известни в целия свят. Но тя е единствено привидна. За да ви позволен до себе си и да си изградите другарски кръг ще ви е нужно доста време. И самообладание.

4. Има доста работа. Благодарение на финансовата рецесия, работата фрапантно понижа, което докара до редуциране на работната ръка. Освен това, първоначално, всеки работи най – ниско платената и най – трудоемката работа. Така че, в случай че нямате нещо уговорено от България, се пригответе да се поизпотите и то много.

5. Храната е евтина и качествена. Качеството на храната не е на равнището на което би трябвало да е. Има голяма липса на пресни и узрели артикули. Преобладават полуфабрикатите. Скъпо е да намериш качествени артикули. Ако искаш да се храниш здравословно, коства скъпо. Хората нямат време да готвят, поради забързания метод на живот.

6. Българите си оказват помощ. Много рядко се среща някоѝ, коѝто откровено желае да ти помогне. Особено в Лондон, въпреки да има квартали, в които българите доминират, по-голямата част от тях търсят интереса и гледат да те издокарат. Българите в чужбина не са задружни. Освен що се отнася до ястие и пиянство, тогава нямаме равни.

7. Може да се откри работа, без да се знае езика. Отминаха времената, в които имаше доста работа и малко служащи и се наемаха хора, които колкото да приказват езика. Сега, конкуренцията, за едно работно място, е оргомна. Така че, в случай че не знаете най-малко малко британски език, Англия не е вашето място.

8. Има опция за професионално развиване. Такава фактически има. Но отново повтаряме, нещата стават постепенно и лишават време. Ако си мислите, че за по-малко от година ще ви покачат, сте в доста огромна неточност.

9. Постепенно ще привикна да съм надалеч от вкъщи. При някои хора носталгията не се демонстрира толкоз мощно и те привикват да живеят в чужбина. Други обаче стартират да страдат по дома още след месец, по-тежките случаи даже след дни. Така че не се настройвайте авансово.

10. Приятелите ми няма да ме не помнят. Колкото и да се стараете да запазите всичките си връзки в България и колкото и да сте си близки с приятелите си и да сте си дали обещание, че няма да спирате да споделяте, желаете или не това ще стане. Не единствено поради часовата разлика, само че и заради обстоятелството, че просто няма да ви остава задоволително време да си говорите.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР