"Почти 5% нараства БВП, страната не върви зле, обаче всички

...
"Почти 5% нараства БВП, страната не върви зле, обаче всички
Коментари Харесай

Деян Кюранов: Страната не върви зле, обаче всички пищим на умряло

"Почти 5% нараства Брутният вътрешен продукт, страната не върви зле, обаче всички пищим на умряло. "

Това съобщи пред политологът Деян Кюранов от Центъра за демократични тактики.

"Това, което чуваме, не е което хората мислят, а това, което хората приказват. В момента някой да каже, че е добре, знае, че е апаш, измамник, надали не палач. Такава е общата линия сега у нас. Това е, което се чува от преобладаващите медии. Това е, което хората считат, че е вярно да се приказва. "

От международните неща зависи какъв брой ще коства олиото у нас и действителната политика стартира да се промъква измежду хората, акцентира Деян Кюранов.

"Ще стартират за осъзнават, че от техния избор зависи нещо. Има податки за това. "

Дали ще бъдем обърнати на Запад и срещу Русия или ще бъдем обърнати към Русия и срещу Запада – не е както Борисов се оправяше – и по този начин, и по този начин, разяснява политологът в предаването "Преди всички ".

Не е предвидимо кое е по-добре за Политическа партия и Демократична България – дали да се явят дружно или поотделно, счита Кюранов. По думите му това не е изключително значимо и е "малко като политическа клевета сега ", защото в предстоящ парламент те ще си сътрудничат.

Деян Кюранов не е последовател на тезата, че може да влезем в обстановка на квазипрезидентска република с поредност служебни държавни управления.

"Да преброим пилците наесен. "

Цялото изявление чуйте в звуковия файл.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР