Почти 370 000 лева дариха привържениците на ЦСКА - София

...
Почти 370 000 лева дариха привържениците на ЦСКА - София
Коментари Харесай

ЦСКА започна да плаща задълженията си към Бенжелюн, феновете събраха 370 бона за седмица!

Почти 370 000 лв. подариха последователите на ЦСКА - София в първата седмица на акцията, която беше проведена по тяхна самодейност след неоправдателното решение на КАС и ФИФА по делото " Бенжелюн ", оповестява формалният уебсайт на " алените ".

5380 почитатели са превели тъкмо 368 250 лв., като спомагателни суми не престават да постъпват в сметката на 31-кратните първенци и сега.

Дарения се превеждат от съвсем всяка точка на планетата, което за следващ път демонстрира, че любовта към ЦСКА не познава граници и наши сънародници на хиляди километри от Борисовата градина не престават живо да се вълнуват от ориста на четирите свещени букви, пишат още от клуба.

Кампанията продължава, а вашите дарения може да извършите на следната банкова дарителска сметка:

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА

ПФК ЦСКА СОФИЯ ЕАД

IBAN: BG22FINV91501017025815

BIC: FINVBGSF

Paypal: [email protected]

Задълженията от над 2,5 милиона лв., които ЦСКА има към четирима свои някогашни футболисти и към един управител, са почнали да бъдат изплащани. Ръководството на „ армейците “ в лицето на притежателя Гриша Ганчев е направило превод към Юнес Бенжeлюн, Бернардо Тенгариня, Сержиньо, Нилсон Антонио и мениджъра Франсиско Морено тази заран, оповестява „ Блиц “.

Ганчев към този момент е уведомил останалата част от ръководителите на клуба, че ЦСКА ще получи позволение от ФИФА и БФС да записва състава си за пролетния полусезон, включително и новите попълнения Маурисио Гарсез и Браян Морено, като се чака това да се случи до петък (11 февруари).

Преди няколко седмици стана ясно, че Бенжалюн и останалите играчи, както и мениджърът Франсиско Морено са спечелили делата пред КАС и надлежно ЦСКА би трябвало да им изплати съществени суми.

„ Червените “ към този момент са се споразумели с петимата да им изплатят дължимите суми на разсрочени вноски. Именно първата такава вноска е била преведена в днешния ден.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР