Почти 3-метрови отломки от приемно-предавателна станция на мобилен оператор паднаха

...
Почти 3-метрови отломки от приемно-предавателна станция на мобилен оператор паднаха
Коментари Харесай

Антена на мобилен оператор падна в двора на къща в Царево

Почти 3-метрови парчета от приемно-предавателна станция на мобилен оператор паднаха в двора на отец Стоян Кралев от Царево. Като по знамение никой не е потърпевш. В обществените мрежи отецът споделя:
"Благодаря на Бога, че ме опази през днешния ден и от фамилията ми никой не пострада!
Главният проектант на община Царево, Даниел Калудов твърдеше при внасянето на подписка против създаване на кулата, че заплахата била "Само в главите ни "! Добре пристигнал е под разпадащата се кула! " написа отец Стоян.
Отломката е огромна над 2 м, в навечерието на Рождество Христово пада, отецът звъннал на 112, а тялото тежи най-малко 20 кг, споделя той. По думите му постройката не е планувана за създаване на сходни структури от горната страна.
Има подписка за унищожаване на оборудването на постройката. Живеещите в блока обявиха, че оборудването е на метри от терасите им и считат, че е рисково за децата им.
Инженер по телекомуникации изясни, че има заплаха от тази антена. Като механична структура и като нейонизираща облъчваща жителите, не й е мястото в жилищни зони, съобщи Стоян Кънев. Основната заплаха е, че може да се отключат редица болести поради намаление на имунитета, счита още той.
Заведено е и дело в съда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР