Почти 25 години след смъртта ѝ Одри Хепбърн продължава да

...
Почти 25 години след смъртта ѝ Одри Хепбърн продължава да
Коментари Харесай

Тайната за тънката талия на Одри Хепбърн

Почти 25 години след гибелта ѝ Одри Хепбърн продължава да е образец за подражателство, грациозност и жанр.

Освен с великите си функции в киното, английската актриса е известна с благотворителната си активност, а доста дами и до през днешния ден се впечатляват от метода, по който е изглеждала.

ПРИПОМНЕТЕ СИ КАК Е ИЗГЛЕЖДАЛА ОДРИ СЪС СНИМКИ ТУК

И до момента в който някои считат, че Хепбърн дължи тънката си талия на строги диети, нейни близки разкриват, че филмовата звезда е обичала да си похапва всеки ден и то освен потребни неща.

Шоколад, италианска паста и шотландско уиски са били измежду обичаните храни и питиета на иконата на хубостта, които тя обичала да употребява всеки ден.

"Никога не е спазвала диети. За закуска хапваше филия черен самун с конфитюр, на обяд можеше да хапне печено пилешко или телешко със зеленчуци от градината, а след вечеря си взимаше шоколад, съпроводен с чаша скотч ", споделя Робърт Уолдърс, представен от сп. "Пийпъл ".

Уолдърс е последният мъж в живота на Одри от 1980 година до нейната гибел през 1993 година

"Майка ми обожаваше италианската кухня, не можеше без паста, а най-любими ѝ бяха спагетите с доматен сос ", споделя синът на Одри Лука Доти.

Хепбърн за малко не умряла от апетит по време на Втората международна война.

"Може би това е асъдействало за физическата ѝ форма през годините ", счита фамилията на актрисата.

Дъщерята на холандска баронеса и татко британец, който напуснал фамилията, когато Одри била на 6 година, едвам оживяла по време на немската окупация на Холандия.

"В края на войната майка ми е била на границата сред живота и гибелта. Хранила се е с коприва и луковици от лалета и е пила доста вода, с цел да изпълни стомаха си. Впоследствие страдаше от анемия до края на живота си ", споделя Лука Доти.

В края на 2016 година Одри Хепбърн за следващ път бе определена за безспорна икона на хубостта. Допитване сподели, че актуалните дами черпят ентусиазъм главно от хубавиците от близкото минало, измежду които са още Мерилин Монро, Елизабет Тейлър и София Лорен.

Четете още забавни неща за именитата английска актриса:

Как българка се върна в 1961 година и се трансформира в Одри Хепбърн

На днешната дата се е родила една икона - Одри Хепбърн

Жената преди 5000 година и през днешния ден - каква я харесваме

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР