Почти 200 служители на американска компания за недвижими имоти имат

...
Почти 200 служители на американска компания за недвижими имоти имат
Коментари Харесай

Шеф-мечта! Близо 200 служители получиха невероятен коледен бонус

 Почти 200 чиновници на американска компания за недвижими парцели имат 50 000 аргументи да бъдат по-щастливи тази Коледа. Просто коледните им бонуси възлизат на по 50 000 $ всеки. 

Шокиращото съобщение бе направено от шефа им по време на коледното им празненство, до момента в който чиновниците получаваха червени пликове. 

Компанията от Мериленд направи най-голямата коледна изненада, обявявайки, че ще даде
бонуси в размер на 10 милиона $ на своите 198 чиновници - по този начин на всеки се пада по 50 000 $. Фирмата St. John Properties, компания за недвижимо имущество в американския регион Среден Атлантик, съобщи, че бонусите са раздадени по отношение на триумфа на компанията да създаде офис от 20 милиона квадратни фута, както и огромни хранилища в осем щата от страната.

Изненадващите
бонуси бяха оповестени от създателя и ръководителя на компанията Едуард С. Джон в събота по време на годишното коледно празненство на компанията в Балтимор, написа " Блиц ".

" За да отпразнуваме постигането на нашата цел, ние желаеме да възнаградим нашите чиновници по подобен огромен метод, ще да окажем значимо въздействие върху живота им. Благодаря на всеки един мой чиновник за неговата здрава работа и себеотдайност ", сподели признателният началник. " Без вас, ние сме нищо ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР