Почти 2,5 млн.лв. с ДДС ще струва планираният основен ремонт

...
Почти 2,5 млн.лв. с ДДС ще струва планираният основен ремонт
Коментари Харесай

Четвърт милион дава Прокуратурата за базата си на „Цигов чарк“

Почти 2,5 млн.лв. с Данък добавена стойност ще коства плануваният главен ремонт на образователна база „ Цигов чарк “ в Батак, която се стопанисва от Главната прокуратура на България.  Без Данък добавена стойност поръчката е с планирана стойност 2 083 333 лева
Тя ще се извърши с бюджетни средства, част от тазгодишния бюджет на прокуратурата, който е на обща стойност 260 млн. лева
В базата " Цигов чарк има голям брой къщички, част от които с аспект към язовира, а нощувката е 10 лева Тя разполага със 120 места за настаняване и е измежду обичаните места на чиновниците в държавното обвиняване за отдих и осъществяване на семинари.

Поземленият парцел в курорта Цигов чарк на югозападния бряг на язовир Батак, който предстои на ремонт, е с повърхност към 30 000 кв.м.
Той е възложен в ръководство на Висш правосъден съвет за потребностите на Прокуратурата на Република България.
Учебната база се състои от двуетажна административна постройка със застроена повърхност 240 кв.м., двуетажна постройка за публично хранене с повърхност 378 кв.м., едноетажна постройка за публично хранене с повърхност 30 кв.м и едноетажна селскостопанска от 149 кв.м.
В терена са ситуирани 19 бунгала, фитнес център с повърхност 406 кв.м.  битова постройка от 180 кв.м, караулно, здания със стопанско предопределение.
Обособени са два басейна – главен и дребен, хидрофор, слънчева апаратура, спортни уреди.  

Поръчката е инженерингова – за планиране, строителство и авторски контрол. Срокът за осъществяване е близо година, афертите ще се отварят на 26-ти юни.
За поръчката и осъществяването й дава отговор Мирослава Райковска – Горанова, основен секретар в администрацията на Главния прокурор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР