Почти 10 години след като си подстрига опашката, Васил Найденов

...
Почти 10 години след като си подстрига опашката, Васил Найденов
Коментари Харесай

Васил Найденов е неузнаваем, върна се към старата си прическа

Почти 10 години откакто си подстрига опашката, Васил Найденов още веднъж се появи с вързана коса по време на последното си присъединяване в хитов столичен ресторант. Любимецът на няколко генерации българи изненада почитателите си с новата визия, а те го възнаградиха с нестихващи аплодисменти от самото начало, осведоми " Телеграф ".

Припомняме ви, че преди десетилетие Кеца още веднъж беше с сходна фризура. По-късно обаче артистът реши да промени визията си и се подстрига. Оттогава той поддържаше една и съща фризура. Найденов смени два тоалета по време на присъединяване си и бе в забележително прелестно въодушевление, което несъмнено съумя да придвижи на всички, пристигнали да го слушат. Сред тях бяха и родните реализатори Мария и Лазар Кисьов.

Повече от час Найденов пя на бис за всички препълнили заведението и им даде опция даже да си избират негови песни. " Ще пея каквото кажете. Е, в този момент да не ми поискате ария на Азис “, засмя се Найденов, след което подхвана една след друга " По първи петли “, " Сбогом, моя обич “ и " Телефонна обич “. С Кеца на сцената бе и Косьо Цеков, както и беквокалистите му, които също се раздадоха до дъно на присъстващите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР