Почивката на круизен кораб вече не е чак толкова скъпа

...
Почивката на круизен кораб вече не е чак толкова скъпа
Коментари Харесай

Как да се резервира круиз на една трета от цената

Почивката на круизен транспортен съд към този момент не е чак толкоз скъпа и недостъпна, а положителното обмисляне може да понижи с над 70% нормалната цена. Изследване на търсачката за круизни пътувания Cruisewatch.com откри по кое време е точното време за резервация за другите дестинации.Проучването, обхващащо 18 983 маршрута през 2017 година и над 1 млн. промени в цените. То е открило, че с приближаването на датата на тръгване круизните цени варират в по-голяма степен.Според разбора множеството от 15-те круизни района в света дават най-голямо понижение на цените сред 75 и 55 дни преди заминаването. Сред тях са Северна Америка (71%), Близкия изток (64%), Южна Америка (56%) и Южна Европа (59%).

Все отново на другите пазари важат разнообразни правила. " Ако пасажерите не са претенциозни при избора на каюта, те биха могли да спестят обилни суми, в случай че резервират в последната минута, споделя съоснователят и основен изпълнителен шеф на търсачката Маркъс Стъмп пред traveldailynews.com. Най-големите понижения непринудено пътуващите могат да получат в Хаваите и Мексико - към 50% до месец преди заминаването. Предпочитаните от американските туристи круизи на Карибите са били налични 59 дни преди заминаването с отстъпка от 51%.

От данните на търсачката излиза, че най-ниските цени за планувано пътешестване до Австралия (35%) и Аляска (19%) са 85 дни преди заминаването. За Северна Европа 45% отстъпка може да се реализира 70 дни преди заминаването,По азиатските направления 84 дни преди отплаването отстъпката е най-голяма (38%).
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР