Почивката на Бали не е да се излегнеш върху сеното

...
Почивката на Бали не е да се излегнеш върху сеното
Коментари Харесай

Снежна принцеса търси гадже на Бали /снимки/

Почивката на Бали не е да се излегнеш върху сеното на село. А деен метод на живот във и около морето, най-малко съгласно бронзовата меделистка по скелетон (вид втурване с шейни) от олимпиадата през 2014 година Елена Никитина.
Сезонът в зимните спортове завърши и красивата рускиня реши да смени студените улеи за втурване с топлите лъчи на индонезийското слънце. Още повече спортистката си търси ново гадже, издават я нейни съотборнички пред "Газета.ру ". В допълнение Елена се е заела и да придобие умения в карането на сърф по океанските талази, което от дълго време й е фантазия.
Московчанката е твърда глава и щом е решила, че ще кара сърф, то тя ще се научи, каквото и да става. Също като със скелетона. От дребна госпожица Никитина тренира футбол и даже е призната в спортно учебно заведение точно като играч в най-популярния спорт. Майка й постоянно е била срещу, само че татко й поддържа ината й да стане спортистка. Но един ден неин съученик, който се състезава по скелетон, я моли да му помогне да си придвижи шейните и по този начин Елена се озовава край улея.
Пробва да се спусне, само че се оказва, че това не е лесна работа. С ината си напред и след доста рухвания и търкаляния по леда тя взема решение, че това е нейния спорт. И по този начин до през днешния ден. За на следващия ден не се знае нищо, защото очевидно сърфът е новата й пристрастеност.
През годините Елена е получавала не една и две предложения за работа в малкия екран и като модел, само че с изключение на две-три сесии за списания тези неща не я влекат. И тъпо!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР