...Почивай в мир Георги Станоев-Бирмата...добър приятел дано си на по

...
...Почивай в мир Георги Станоев-Бирмата...добър приятел дано си на по
Коментари Харесай

Коварна болест или черна магия вкараха в гроба Малката Бирма?

"...Почивай в мир Георги Станоев-Бирмата...добър другар нека си на по положително място..Съболезнования на околните... "

Това са единствено част от хилядите съболезнователни статуси във Facebook, с които приятелите на Малката Бирма го изпращат по безконечния му път. Наследникът на клана Станоеви е умрял рано тази заран след тежко и трудно заболяване.

Приближени до 32-годишния предприемач издават, че в резултат на ужаса, който той и родителите му претърпяват през 2018 година, отключва рядко автоимунно заболяване, което отчасти го сковава и лишава разсъдъка му. Имало е моменти, в които Георги не разпознавал даже най-близките си, различен път крещял от смут. Според част от лекарите, при които са го водили, младият мъж бил развил деменция.

Зловещ слух, обикалящ хайлайфа споделя, че Станоев е жертва на тежко проклинание, изпратено му от други астрални светове. Според приятелския му кръг, гарант на магията била засегната жена, която не могла да понесе раздялата с чаровния плейбой. Други догатки редят, че злите сили го поразили за възмездие на татко му, който се бил забъркал с рискови и отмъстителни хора.

Приятелите му с тъга си спомнят, че Станоев-младши бил душата на компанията и повсеместен любим. Лекият му темперамент бързо го сближавал с най-разнородни компании. Не инцидентно измежду първите, поднесли съболезнования за кончината му са Маринела Арабаджиева, синът на Тошо Тошев – Васил, както и голям брой предприемачи, притежатели на заведения и настоятелен сътрудници.

Неподправеният сексапил на Бирмата го прави магнит за нежния пол и за късия си витален път той може да се похвали с любовта на едни от най-красивите и известни дами у нас. Сред дамите, с които се е появявал обществено, са фолк изпълнителките Преслава и Алисия. Говори се, че те и до през днешния ден таят топли усеща към него, а Преслава даже му посвещава песента " Да гори в обич ", която по подигравка на ориста излиза тъкмо в деня, когато започва полицейската акция против него и родителите му.

По това време Георги и татко му са отвън България, а Интерпол ги афишира за търсене по обвиняване в нелегално произвеждане и разпространяване на цигари. Тогава спецпрокуратурата открива доказателства, че фамилията на Бирмите стои зад 4-те заводи за незаконни цигари в Тутракан, Дупница, Горна Оряховица и плевенското село Ясен, разрушени няколко месеца по-рано. Според проверяващите месечният оборот от фабриките е бил към 10 млн. лева Член на бандата бил и убитият през март т.г. в София Любомир Иванов - Любо Полицая.

Баща и наследник Станоеви бяха арестувани в Дубай през септември 2019 година. Месец по-късно младият мъж към този момент е в България. Пуснат е на независимост против 40 000 лв. гаранция.

Приятелите му свидетелстват, че ужасът от полицейските акции е отключил у Бирмата подлата болест. По същото време един от най-хубавите му другари Стайко Стайков, наследник на алкохолния необут Миню Стайков също се укрива в странство, още веднъж по обвиняване в цигарена контрабанда.

Преди да се сблъскат с правораздаването, Станоев и Стайков бяха неразделни и не спираха да обикалят света дружно с тогавашните си половинки.

Чарът си Бирмата наследил от майка си Лидия Станоева, известна като Лидка Скалата. С твърдостта на същинска канара тя управлява фамилния бизнес и даже въртеше футболен тим в родния си Перник. Въпреки, че не беше директно забъркана в цигарените далавери, Лидка единствена от фамилията влиза в ареста през септември 2018 година, където прекарва едно денонощие. След развода си с бащата на Бирмата, госпожа Станоева безусловно разцъфва и смъква десетилетия от и без друго младежката си фигура.

Родителите на Георги се разделят публично през 2015 година поради въодушевление на бащата по млада изкусителка, която обаче позорно го зарязва в най-тежкия миг от живота му, когато полицията му надява белезници. Говори се, че раздялата сред Лидка и мъжа й повлияли тежко на починалия Георги, който бил неразделно до майка си, само че развил меланхолия и даже посягал към успокоителни. С татко си бил мощно отчужден и отказвал да контактува и работи с него. За издръжката му се грижела напълно майка му, напомнят осведомени с житие-битието му.

Истинска морална опора на сина си, Лидка Скалата постоянно можеше са бъде забелязана в неговата компания по нощните заведения. Не инцидентно тя доста се сближи с Преслава и двете обикаляха заедно бутиците и стилните ревюта, спомнят си околните им.

Герой на хиляди медийни репортажи и десетки любовни балади, Георги Станоев-Бирмата ще бъде запомнен като същински другар, здрав купонджия и мъж, живял живот като в приказките. Нека паметта му бъде светла завинаги!
Източник: crimesbg.com









 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР