Почитателки на германската група Рамщайн обвиняват фронтмена Тил Линдеман в

...
Почитателки на германската група Рамщайн обвиняват фронтмена Тил Линдеман в
Коментари Харесай

Почитателки обвиняват Тил Линдеман от "Рамщайн" в посегателство

Почитателки на немската група " Рамщайн " упрекват фронтмена Тил Линдеман в посягане.

Една от тях е Шелби Лин от Ирландия, която пътувала до Вилнюс, с цел да участва на концерт на групата там. Тя била поканена на празненство след концерта, където се е срещнала с фронтмена на групата Тил Линдеман. Лин твърди, че той е изискал да прави секс с нея и е реагирал доста нападателно, когато тя му отказала.

Тя също по този начин подозира, че едно от питиетата ѝ е било подправено с упойващи субстанции, защото няма спомен за част от вечерта. Тя споделя, че е останала със синини и е повръщала 24 часа след концерта. Лин разгласява фотография на пострадванията си в интернет и твърди, че е подала тъжба,.

От " Рамщайн " обаче изрично отхвърлят нейните изказвания. " По отношение на популяризираните в интернет изказвания за Вилнюс можем да изключим опцията това да се е случило в нашата среда. Не ни е известно да има публични следствия по този въпрос ", написаха музикантите в " Туитър ".

Темата е необятно обсъждана в интернет. Някои дами оповестиха анонимно, че са имали сходни прекарвания и показаха цялостната си взаимност с Шелби Лин. Други пък приканиха към нерешителност, защото изказванията към момента не са потвърдени.

На 7 и 8 юни групата ще има концерти в Мюнхен и немското държавно управление изиска ограничения за отбрана на дамите в публиката. Министърът на фамилията Лиза Паус предложи основаване на защитни зони за дами по време на концертите, както и основаването на екипи, които да могат да реагират при положение на полово посягане. Тя сподели, че би трябвало да се обсъдят " бързи и съответни " защитни ограничения, а " сериозен спор за отговорността на артистите и уредниците на концерти към техните фенове би бил потребен ".

Според немския ежедневник " Ди Велт " дамите от първите редове на концертите на " Рамщайн " били записвани на видео, с цел да може 60-годишният Линдеман да си избере коя от тях да бъде поканена зад кулисите при групата.

Групата сега е на турне, което започва във Вилнюс, а идващите дати са за Мюнхен (Германия) и Тренчин (Словакия). Турнето е планувано да приключи при започване на август с концерт в Брюксел (Белгия).
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР