Почитателите на съвременното изкуство и на динамичния и същевременно монолитен

...
Почитателите на съвременното изкуство и на динамичния и същевременно монолитен
Коментари Харесай

Петър Пиронков пълни с цвят Нирвана

Почитателите на актуалното изкуство и на динамичния и в същото време едносъставен жанр на Петър Пиронков ще могат да се насладят освен на картините му, само че и персонално да се срещнат с него. Петър Пиронков не просто рисува, той е основател на живописни истории - всяка негова картина живее собствен живот и споделя своя история.

Спиращите дъха платна ще ни накарат по нов метод да погледнем на романтиката, човешките взаимоотношения, свободата на човешкия дух и безкрайното търсене на съвършенството. Пъстроцветният калейдоскоп, сътворен от Петър Пиронков, придвижва ценителите в свят, където всичко е изтъкано от светлина и хубост.



Петър Пиронков, наследник на огромния български художник Енчо Пиронков, приключва образованието си в Държавната художествена академия в Рим. Петър Пиронков основава собствен неповторим жанр, който е високо скъп от фенове на актуалното изкуство по целия свят. Художникът има зад тила си доста независими изложения, а негови произведения имат галерии, музеи и колекционери на модерно изкуство.

Изложбата на Петър Пиронков в изложба Нирвана ще може да се види до Коледните празници.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР