Почитателите на онлайн пазаруването, могат да се сдобият със смартфони

...
Почитателите на онлайн пазаруването, могат да се сдобият със смартфони
Коментари Харесай

Vivacom ще продава Xiaomi на атрактивни цени през сайта си

Почитателите на онлайн извършването на покупки, могат да се снабдят със смарт телефони Xiaomi на много атрактивни цени, в случай че създадат поръчка този уикенд до понеделник (23.07) в това число. Специалните цени са в действие за трите най-предпочитани модела на марката – Redmi Note 5A, Redmi 5 и Redmi 5 Plus.
Три са и основните предпоставки за преференциално извършване на покупки: заявявате ги от онлайн магазина на VIVACOM, избирате тарифен проект SMART L+ и незабавно ползвате отстъпка от 50 лв. за телефона при заплащане на цялата сума или доста по-ниска месечна такса при избор за погашение на вноски. Само от 20-ти до 23-ти юли месечната такса за Redmi Note 5A ще е едвам 4.98 лева.; за Redmi 5 ще е 7.98 лева.; а за Redmi 5 Plus цената на месец ще е 9.98 лева
Устройствата се оферират в разнообразни цветове: Redmi Note 5A ще намерите в сиво и златно, Redmi 5 ще избирате в златен, наследник и черен вид, а Redmi 5 Plus се предлага в класическо черно.

 1_redmi-note-5a-in-gold Най-достъпният Redmi Note 5A предлага 5.5-инчов екран и удобството да боравиш с извънредно фино устройство – 7,55 мм. Може да се употребява с две SIM карти и разполага с обособен слот за Micro-SDи батерия с потенциал 3080mAh. Притежателите му ще разчитат на процесор Qualcomm Snapdragon 425, оперативна памет от 2GB, 13 мегапикселова съществена камера и още една селфи камера от 5 MP.

 2_redmi-5-in-blue Redmi 5 е смарт телефон с екран на цялостен корпус, който ползва новите страндарти за екран със съответствие 18:9, доста по-подходящо за игри и по-лесно ръководство на телефона в хоризонтално състояние. Дисплеят е 5.7–инчов с HD+ резолюция, отбрана Corning® Gorilla® Glass и се съчетава с корпуса с изтънчено преливане. Телефонът притегля почитателите на електронните игри с бързината си и енергийната успеваемост. 8-ядреният Snapdragon процесор обезпечава бързо игрово зареждане, освен това за доста по-дълго време поради по-ниската консумация на сила и високия потенциал на 3300 mAh батерия. Камерата на Redmi 5 е 12 мегапиксела, а тази за селфи – 5MP, като и двете камери са снабдени със мълния.

 3_redmi-_5-plus-in-black Redmi 5 Plus е звездата в гамата на Redmi – разполага с още по-голям екран за цялостно прекарване на игрите – 5.99-инчов Full HD+ екран от Corning® Gorilla® Glass, с елегантно закръглени ъгли. С това устройство ще разчитате на енергийно ефикасен процесор Qualcomm с усъвършенствана консумация на сила, която се реализира и с огромния потенциал батерия от 4000mAh. За феновете на селфитата телефонът обезпечава светодиодна мълния на селфи камерата и почиства изображенията при условия на слаба осветеност, с цел да получите по-ясни и ярки фотоси.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР