Почитателите на НБА по всяка вероятност са останали доволни от

...
Почитателите на НБА по всяка вероятност са останали доволни от
Коментари Харесай

Зверските забивки, които направиха Коледата в НБА по-специална

Почитателите на НБА по всяка възможност са останали удовлетворени от дуелите, които оформиха обичайна Коледна стратегия през вчерашния ден и миналата заран. И петте конфликта се трансфораха във високорезултатни срещи, а също така станахме очевидци на няколко обрата, като черешката на тортата бе успеха на Денвър над Финикс с три точки след продължение.

Най-запомнящите се моменти от маратона на Коледа обаче несъмнено ще бъдат невероятните забивки, които суперзвездите от най-силната лига в света сътвориха нощес. Първият паметен миг е изригването на водача на Бостън Селтикс Джейсън Тейтъм, който съумя да забие през тялото на Янис Адетокумбо при успеха на " келтите " със 139:118.

Все отново това осъществяване бе засенчено от друго такова в последния дуел за нощта. В последните секунди на продължението сред Денвър и Финикс крилото на Нъгетс Аарън Гордън безусловно събори на земята Лендри Шамет от " слънцата ". Неговият претендент за забивка на сезона пристигна в основен миг, когато Денвър разполагаше с точка преднина в резултата, като в последна сметка домакините взеха успеха с крайното 128:125.

Друг забавен миг от нощта бе несполучливата забивка на Джа Морант от Мемфис Гризлис, който още веднъж показва своя извънземен атлетизъм, прескачайки двуметровия Антъни Ламб от Голдън Стейт Уориърс. Джейлън Браун от Бостън Селтикс също направи незабравим опит да забие през най-хубавия блокировач в лигата Брук Лопес, само че и неговото осъществяване не бе приключено.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР