Почитателите на комикси у нас може и да не са

...
Почитателите на комикси у нас може и да не са
Коментари Харесай

Сбогом, Стан! Благодарим ти за всичко

Почитателите на комикси у нас може и да не са доста, само че в международен мащаб нещата стоят по различен метод. Там комиксите са на респект, а аргументите са доста.

В рисуваните страници и герои всеки може да откри парченце от себе си, да се припознае или просто да желае да има някое от качествата на супергероите. И не, комиксите не са единствено за децата и подрастващите.

След тези уводни думи с огромна горест ще кажем, че светът загуби един от " бащите " на супергероите - Стан Лий . Писателят, редактор и издател е умрял на 95-годишна възраст в болница в Лос Анджелис, оповестява The Hollywood Reporter.

 Стан Лий

Стан Лий

Благодарение на него светът има супергерои като Спайдърмен, Черната пантера, X-Men, Тор, Железният човек, Фантастичната четворка, Хълк, Daredevil, Ант-Мен и още стотици персонажи. Не и без помощта на Стив Дитко , несъмнено, който умря през юли тази година.

Стан Лий стартира да написа през 1939 година и е в основата на триумфа и на комиксите, и на Marvel в частност. Последната му изява в киното беше в заключителните минути на " Венъм " . Това не трябва да ни изненадва, тъй като той има епизодична поява в съвсем всички филми за супергерои.

Последните няколко години не бяха по никакъв начин леки за Лий, като през 2017 година умря брачната половинка му, а по-рано през тази заведе дело против учредената от него компания POW! Entertainment за машинация.

Почит към Стан Лий отдаде и Том Холанд - артистът зад маската на Спайдърмен. Холанд разгласява фотография в Instagram, на която е с един от основателите на Човека паяк.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от на Ное 12, 2018 в 11:54 PST

Под фотографията написа, че с работата си Стан Лий е направил доста хора щастливи, а включително, несъмнено, включва и себе си.

There will never be another Stan Lee. For decades he provided both young and old with adventure, escape, comfort, confidence, inspiration, strength, friendship and joy. He exuded love and kindness and will leave an indelible mark on so, so, so many lives. Excelsior!!
— Chris Evans (@ChrisEvans) 12 ноември 2018 година

Крис Евънс пък написа, че в никакъв случай няма да има втори Стан Лий, тъй като с години той е забавлявал дребни и огромни.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Robert Downey Jr. (@robertdowneyjr) на Ное 12, 2018 в 11:26 PST

Робърт Дауни Джуниър отиде по-далеч като показа, че дължи всичко на него.

We’ve lost a creative genius. Stan Lee was a pioneering force in the superhero universe. I’m proud to have been a small part of his legacy and.... to have helped bring one of his characters to life. #StanLee #Wolverine pic.twitter.com/iOdefi7iYz
— Hugh Jackman (@RealHughJackman) 12 ноември 2018 година

Хю Джакман написа, че се гордее от обстоятелството, че е бил дребна част от огромното завещание на Стан Лий. Сред актьорите, които отдадоха респект на писателя бяха и Джош Бролин, Том Харди, Еванджелин Лили, Зоуи Салдана, Райън Рейнолдс, Дуейн Джонсън и доста други.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от therock (@therock) на Ное 12, 2018 в 1:36 PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР