Почитатели на принцеса Даяна се събраха пред двореца Кенсингтън на

...
Почитатели на принцеса Даяна се събраха пред двореца Кенсингтън на
Коментари Харесай

Уилям разплака мрежата на рождения ден на Лейди Даяна СНИМКИ

Почитатели на принцеса Даяна се събраха пред двореца Кенсингтън на бдение на 1 юли – деня, в който тя трябваше да навърши 58 години. За тяхна най-голяма изненада принц Уилям излезе при тях, с цел да им благодари, оповестява „ Мирър “, цитират от Блиц.

Очите на мнозина от събралите се изпълниха със сълзи, когато херцогът на Кеймбридж и първи наследник на Лейди Ди излезе пред портите, ръкува се с присъстващите персонално и приказва с тях за трогателната демонстрация пред двореца, в който живее.



Пред събралата се неголяма група, която беше донесла на мястото цветя, свещи и фотоси на обожаваната от народа принцеса, той съобщи, че счита за отлично, че те честват нейния рожден ден и нейното завещание.

Бдението стартира в 5.30 ч сутринта локално време в понеделник, а към 18.45 английският престолонаследник дискретно се причисли към него.



Джон Лохри изпитал невероятна страст, когато принцът стиснал три пъти треперещата му ръка. „ Уилям ми сподели, че знаел, че ще идваме тук години наред и ни благодари за това, което вършим за майка му. Все още трептя. Много съм разчувствуван “, споделя той.

„ Той сподели: „ Трогнат съм от това, което вършиме, имате страхотна сбирка “. Аз му споделих, че се апелирам за майка му всяка неделя в Уестминстърското абатство и той изглеждаше доста разчувстван “, прибавя той.

Уилям доста харесал значката с лика на Даяна на шапката на Джон. Когато кралският почитател го попитал по кое време ще бъде открита статуята на Даяна, Уилям дал отговор: „ Скоро, доста скоро. Искаме да се уверим, че е както би трябвало. Важно е да го създадем вярно “.



Според 48-годишната Мария Скот, която също участвала на бдението, жестът на Уилям е същинско доказателство, че той е в действителност „ наследник на майка си “.

Присъстващите напряко не можели да повярват на очите си, когато го видели. Уилям прекарал към 7 минути, приказвайки си с дребната групичка и си тръгнал, когато тълпата почнала да се усилва. Той изтъкнал, че това е „ частно посещаване “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР