Почитател на фолк певеца Константин се оплака, че иска да

...
Почитател на фолк певеца Константин се оплака, че иска да
Коментари Харесай

Скандал! Фенове нападнаха Коцето, вижте с какво ги ядоса

Почитател на фолк артиста Константин се оплака, че желае да отиде на негово присъединяване, само че няма по какъв начин, тъй като изпълнителят към този момент не поема каквито и да било задължения. Проверка сподели, че той към този момент е излязъл в пенсия и съвсем не се изявява в заведенията.

Фолкаджията се занимава с нощния клуб, който държи в столицата, и планува нови бизнес инициативи. Музиката е изцяло загърбена.

„ Коцето е задоволително години на сцената и прибра възнаграждения не от един или два риалити формата. Може да си разреши да не пее, изкарал е задоволително пари. Много рядко поема участия – търсят го най-малко за 7-8 уговорката в месеца, само че той приема едвам по един-два “, разясниха негови сътрудници. През най-оборотния за чалгата месец декември той е извил глас единствено по един път в Перник и Пловдив, както и в новогодишната нощ, когато пя в столичен чалга клуб, макар че даже най-маргиналните реализатори през декември имаха по 15-20 участия, написа " Уикенд ".

След като сбъдна огромната си фантазия и си построи дворец в Банкя, Константин се успокои, че има дом и към този момент може да се отдаде на отмора. Шикозният му парцел се прави оценка на над 1,5 милиона лв..
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР