Почитаме паметта на героите, дали живота си за свободата и

...
Почитаме паметта на героите, дали живота си за свободата и
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Да покажем, че сме независими и държим съдбата си в свои ръце

" Почитаме паметта на героите, дали живота си за свободата и независимостта на Родината ни. Най-истинското самопризнание за тяхното дело ще бъде актуалните българи да потвърдим, че сме свободен и самостоятелен народ, който държи ориста си в свои ръце. Решенията за България би трябвало да се взимат в България от българския народ и в негов интерес ". Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в Гоце Делчев по случай Деня на Независимостта на България. " Намираме се в миг, в който би трябвало да решим на кого да поверим ръководството на страната. Отстраненото от власт 12-годишно корумпирано ръководство на ГЕРБ търси реванш ", разяснява тя.
На тържествения обред във връзка Деня на независимостта участваха кметът на Гоце Делчев Владимир Москов, проф. Георги Михайлов - втори в листата за народни представители, Богдан Боцев, както и останалите претенденти от листата на " Българска социалистическа партия за България " в Благоевград.
Нинова взе участие в тържествата по случай празника и сервира цветя пред паметника на починалите във войните.
  " Ние от Българска социалистическа партия желаеме нов модел на ръководство - правова, обществена и сигурна страна със устойчиво държавно управление и мощни институции. Като министри в държавното управление доказахме тези цели с действителни резултати, а не с празни обещания ", разясни тя.
Предлагаме рационални и вероятни решения още за първите 100 дни, които са най-важните за тежката зима - таван на цени, обезщетения за промишлеността, нарастване на заплати, преизчисление на пенсии, безвъзмездни медикаменти и учебници, заключи Нинова. " Искаме парите от бюджета да се харчат за тези ограничения, а не за нови 8 самолета. Решението на служебния кабинет за още 8 нови самолета ще коства на България 1,3 милиарда лв.. Това са средства, които в тази рецесия са нужни на фамилиите и стопанската система. А и не е работа на служебното държавно управление, което не е определено от българския народ и на което му остават още десетина дни, да взема такива стратегически решения, с които да задължава България за години напред ", разяснява Нинова.
" Обявяването на Независимостта е едно тъкмо толкоз смело дело, колкото е и Съединението на България. Два мощни политически акта, с които нашият народ си възстановява националното достолепие, а Родината ни е сложена наедно с останалите европейски страни ", съобщи лидерът на " Българска социалистическа партия за България " в Ловеч Вяра Емилова.
" Да отстояваме идеалите и да бъдем почтени наследници на нашите предци, да имаме тяхната мъдрост и предвидливост, с цел да издигаме престижа на България, следвайки пътя на изконните български идеали за независимост и самостоятелност. Мъдрите уроци на предишното да ни бъдат най-вярната пътека към бъдещето ", съобщи лидерът на листата във Враца Атанас Зафиров.
Социалистите от цялата страна участваха в тържествата по случай Деня на Независимостта и се поклониха пред подвига на героите. style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >  
style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >

 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР