„Почистването на тревата в пространствата между мантинелите на магистралите е

...
„Почистването на тревата в пространствата между мантинелите на магистралите е
Коментари Харесай

Ето кой е виновен за жестоката катастрофа, при която кола се заби в камион на пътноподдържаща фирма

„ Почистването на тревата в пространствата сред мантинелите на автомагистралите е рисково. По платното непрекъснато има тичащи хора, а знакът за извършващата се активност е прекомерно малък”, съобщи в утринния блок на Нова телевизия Йонко Иванов, ръководител на Съюза на преподавателите по авто-мото подготовка.

Коментарът му бе във връзка един от тежките произшествия, станал в последните дни на Автомагистрала „ Хемус”. При него жена почина, откакто се заби с колата си в камион на пътноподдържаща компания, спрян в лявата лента. В злополуката пострада и 7-годишната внучка на жертвата. Близките на починалата настояват, че на мястото не е имало никаква сигнализация, която да предизвестява водачите за тежките машини на пътя. Това потвърждава и клип, който е сниман от човек, минал през сектора минути преди съдбовния случай.

„ В други страни знаци се слагат на най-малко 2 км преди мястото на ремонтните дейности”, сподели Иванов и съобщи, че отговорността за случилото се носи Агенция „ Пътна инфраструктура”, защото тя е стопанинът на пътя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР