Почистването на тоалетната е едно от най-малко предпочитаните домашни задължения,

...
Почистването на тоалетната е едно от най-малко предпочитаните домашни задължения,
Коментари Харесай

Тоалетната чиния винаги ще бъде чиста и миризмата ще бъде свежа. Необходимо е само да смесите тези съставки

Почистването на тоалетната е едно от минимум желаните домашни отговорности, само че ние знаем, че е належащо да го създадем. Запазването на тоалетната свежа и чиста е извънредно значимо за благополучието на цялото семейство, само че кой споделя, че не може да се направи тази скучна работа? Вместо да инвестирате в скъпи артикули за разчистване, наситени с нападателни химикали, за какво не опитате следната рецепта? Тя обезврежда миризмите, отстрани бактериите и освежава миризмата.

Ето какво ви е належащо:

Състав:
160 г сода за печене 60 мл лимонен сок ½ чаша оцет водороден пероксид 15-20 капки от ароматно масло
Подготовка:
Смесете сода и лимонен сок в дребна купа. В обособена купа смесете водороден прекис и оцет. Добавете към тази примес 3 капка от лимона и содата. Накрая прибавете ароматно масло по ваш избор.

Вземете лъжица и направете топки от тази примес. Поставете ги на хартия, с цел да ги изсушите. Те ще изсъхнат минимум за 4 часа, по-добре е да ги оставите за нощта. Когато те са изцяло сухи, ги съхранявайте в запечатан стъклен буркан.

Винаги, когато видите, че вашата тоалетна е подготвена за разчистване, просто ги използвайте. Можете да извършите това 2-3 пъти седмично.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР